6x vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Één voor één lijken deze vergaderlocaties uit een sprookjesboek te komen. De klassieke elementen, charmante inrichting en luxe uitstraling zijn benoemenswaardig. We weten zeker dat er bij elk van deze zes locaties nieuwe frisse ideeën ontstaan. Vooral omdat je al deze locaties terugvindt in de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Het bosgebied dat na de Veluwe de grootste is van Nederland. Lees snel verder om te ontdekken bij welke vergaderlocaties in de Utrechtse Heuvelrug jij sfeervol vergadert. 

Kaap Doorn Conferentiecentrum
In Doorn

Als evenementenorganisator kom je waarschijnlijk op veel plekken. Je weet als geen ander hoe belangrijk goede service en faciliteiten zijn. Bij Kaap Doorn Conferentiecentrum is alles dan ook tot in de puntjes geregeld. Bij elke bijeenkomst wordt er van tevoren doorgenomen wat jouw verwachting is, zodat jij als organisator nergens meer aan hoeft te denken. Geen verzoek is te gek!

Deze locatie bekijken?
 

Landgoed de Horst
In Driebergen

Landgoed de Horst is een locatie met pracht. Niet alleen vanwege de ligging in een groene oase, maar ook de uitstraling van het landgoed zelf dat de inspiratie doet vloeien. Op zoek naar een locatie met een totaalpakket? Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en dienstverlening vormen samen een geheel. 

Bekijk deze vergaderlocatie

Raadhuis Maarn
In Maarn

Het Rijksmonument uit 1925 is sinds juni 2016 in het beheer van Elly en Nick Breur. Naast de klassieke elementen die het pand bevat zoals de karakteristieke gevel, heeft het Raadhuis een heuse blikvanger. Zo heeft het een bijzonder bordes waar menig gezelschap mooie foto’s maakt. Het recent gerestaureerde pand is bij uitstek geschikt voor diverse evenementen zoals workshops, vergaderingen en bruiloften. Wanneer organiseer jij jouw evenement hier?

Bekijk Raadhuis Maarn

Conferentiecentrum Zonheuvel
In Doorn

Je vindt Conferentiecentrum Zonheuvel in de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug. In deze prachtige groene omgeving kom je meer dan tot rust. Deze locatie is anders dan andere locaties, omdat het bestaat uit meerdere onderdelen: een hotel, kasteel het Maarten Maartenshuis, Koetshuis en een Lodge. Zoek je een locatie waar je met een groot gezelschap tot 500 man terecht kan? Hier kan het!

Bekijk Conferentiecentrum Zonheuvel

Jachthuis Beukenrode
In Doorn

Deze vergaderlocatie is omringd door een bosrijke omgeving waar je je snel thuisvoelt. Benieuwd waarom jij juist hier jouw evenement moet organiseren? We geven alvast een tip: je kunt er uitkijken over een indrukwekkende hertenweide! 

Ontdek Jachthuis Beukenrode

Groot Kruivestein
In Driebergen-Rijsenburg

Dat dit een vergaderlocatie met allure is, dat is een ding dat zeker is. De monumentale boerderij is omgeven door uitgestrekte grasvelden, boomgaarden en een prachtig natuurgebied van 30ha. Wissel hier het vergaderen af met een heerlijke wandeltocht, zodat je ontspannen de dag doorkomt. 

Groot Kruivestein bekijken?

Alle vergaderlocaties op de Utrechste Heuvelrug bekijken? Ontdek ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *