7x Sfeervol vergaderen op de Veluwe

Sfeervol vergaderen draait voornamelijk om sociale aspecten: gastvrij ontvangen worden en een vergadersetting waar je je meteen thuisvoelt

En laat deze blog nou net gaan over de vergaderpareltjes van de Veluwe waar je dit ervaart. Deze regio is het hele jaar adembenemend. Of dat nou is in de lente wanneer in het bos nieuw leven ontstaat of in de winter wanneer het landschap verandert in een winter wonderland.

Wandel tussen je bijeenkomst door prachtige heidevelden en spot er de Nederlandse big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en dassen. De uitgestrekte Veluwe biedt bos, heide, zandvlakte, statige landgoederen en meer! Lees snel verder om te ontdekken bij welke vergaderlocaties in regio Veluwe jij sfeervol kunt vergaderen.

Kasteel De Vanenburg
In Putten

Sfeervol vergaderen staat bij Kasteel De Vanenburg centraal. In dit authentieke 17-eeuwse kasteel is de koning te rijk. Deze vergaderlocatie beschikt over maar liefst 17 luxe vergaderzalen met elk een eigen sfeer. Van vergaderen in de Theekoepel met uitzicht op de kasteelgracht tot het Groot Auditorium die je met maximaal 285 gasten betrekt. Een ding is zeker: je vergadert hier sowieso in stijl.

Deze locatie bekijken?

De Echoput
In Apeldoorn

Maar liefst drie generaties familie Klosse hebben in meer dan 60 jaar tijd een bijzonder toprestaurant en 5 sterren hotel neer gezet – de Echoput – dat overigens in het grootste wildgebied van ons land ligt. Oftewel het Kroondomein van Paleis het Loo in Apeldoorn.

Maar het begon allemaal in 1809. Toen er een echoput werd gegraven op last van Koning Lodewijk Napoleon. Deze werd ingezet om drinkwater te voorzien voor de paarden van het leger. En daar komt de naam van deze vergaderlocatie vandaan. Tot op de dag van vandaag kun je de echoput nog steeds op het terrein vinden en waan je je weer even in de 19e eeuw. 

Jouw evenement organiseren bij de Echoput? Bekijk dan ook de bijzondere kookcursussen. Zoals de cursus Wild en Wildbereiding die perfect aansluit als programmaonderdeel van een- of meerdaagse vergaderingen of trainingen. 

Hotel & Restaurant de Echoput

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel
In Apeldoorn

Zoek je een vergaderplek waar zakelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan? Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn ervaar je het. Daarnaast ontkom je er niet aan om hier efficiënt te vergaderen door de moderne vergaderzalen met luxe stoelen. Sit back and relax. Geniet tussendoor van een heerlijke snack uit de goed gevulde koelkast. 

Bekijk Van der Valk Hotel Apeldoorn

Kasteel De Schaffelaar
In Barneveld

Zoek je exclusiviteit? Ervaar dan het prachtige landgoed van Kasteel De Schaffelaar! Het kasteel ligt centraal in Nederland en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor diverse evenementen. Je kunt hier jouw bedrijfsfeest, congres, seminar of awarduitreiking organiseren. En daarnaast gebruik maken van de outdoormogelijkheden om op een sportieve manier de kasteeltuin te verkennen.

Deze locatie bekijken?

Het Kiemkwartier
In Apeldoorn

Al eens een evenement in een ruimte van leem georganiseerd? Bij Het Kiemkwartier kan het! Daarnaast zit je bij deze inspirerende locatie met natuurlijke materialen ook nog eens volop tussen het groen. Laat hier jouw ideeën de vrije loop en ontsnap even uit de dagelijkse hectiek.

Het Kiemkwartier bekijken

Congrescentrum Bouw & Infra Park
In Harderwijk

Bij Congrescentrum Bouw & Infra Park staan drie d’s centraal: denken, delen en doen! Het is daarom de ideale uitvalsbasis voor jouw evenement. Wil je groot materiaal laten zien? Dan kan dat zowel binnen, buiten én overdekt! Deze plek transformeert jouw evenement tot een plek waar iedereen zich thuis voelt.  

Bekijk deze vergaderlocatie

Woeste Hoeve
In Apeldoorn

Wist je dat Herberg de Woeste Hoeve in 1925 een controlepost was tijdens het WK Wielrennen? En daarnaast dienst deed als overnachtingsplek voor Koning Willem III op doorreis naar Paleis Het Loo? Het karakteristieke pand biedt volop mogelijkheden voor jouw vergadering, presentatie, workshop en training. Waar je ook nog eens geniet van een biologische lunch of diner bij haardvuur. 

Ontdek Herberg de Woeste Hoeve

Alle vergaderlocaties in regio Veluwe bekijken? Ontdek ze hier

Schedule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *