Interview: Wicked Grounds in Amsterdam en Rotterdam

In deze nieuwe rubriek lichten we periodiek een vergaderlocatie uit om meer te weten over de mensen achter de locatie. Wat drijft hen? Wat maakt hun vergaderlocatie bijzonder? In dit interview met Vergaderlocaties.nl krijgen we een inkijkje in de evenementenlocatie Wicked Grounds in Amsterdam en Rotterdam. Lees het verhaal over deze bijzondere locaties en waar ze zich voor inzetten. 
 

Welke 3 kernwoorden passen bij uitstek bij jullie vergaderlocaties?

“Verwachtingen overtreffen / thuisvoelen / creëren van wow-momenten.”


Waarom kiezen mensen voor jullie vergaderlocaties? En wat maakt jullie vergaderlocaties bijzonder?

Onze verfrissende mentaliteit zorgt ervoor dat gasten verrast zijn over de locaties, service, sfeer en uitstraling. Bij ons staan lange termijn relaties voorop, en we proberen altijd onze relaties te verrassen met wow-momenten.

Voor veel van onze relaties voelt Wicked Grounds als thuiskomen, met bijkomend voordeel dat vanaf het moment dat je binnenkomt je overal in wordt ontzorgd. Daarnaast doen onze chefs hun uiterste best om elke dag weer heerlijke maaltijden uit te serveren.”


Waarom komen bedrijven bij jullie terug? Wat zeggen bedrijven hier zelf over?

“Onze relaties zeggen vaak dat Wicked Grounds fantastische (creatieve) ruimtes heeft en de ruimtes je op je gemak laten voelen. En natuurlijk het eten zijn de meeste relaties erg enthousiast over.”


Wat is het meest bijzondere event dat bij jullie is georganiseerd?

“De meest bijzondere evenementen zijn toch wel de merkactivaties en productlanceringen. Zoals bijvoorbeeld het evenement van Lancôme die een verzorgingsproduct lanceerde voor 200 man.

Alle ruimtes hadden een ander thema gekregen, wat tot in detail werd doorgevoerd in de aankleding en catering. Lancôme had ervoor gekozen om één plenaire ruimte te gebruiken, en de overige locaties te gebruiken voor break-out sessies. Heel gaaf, dat alles onder één dak plaats kan vinden.”

Wat was jullie voornaamste drijfveer om als vergaderlocatie te beginnen?

“Onze oprichters Tom Verstappen (32) & Gerwin Peters (29) begonnen met een co-working space, maar zagen al snel kansen in de behoeften van het ‘nieuwe vergaderen’.

Zij zijn de uitdaging aangegaan en dat bleek succesvol, waardoor we van één locatie in 2014 zijn gegroeid naar 15 locaties in 2019.”


Zetten jullie je ergens bijzonder voor in? (zoals innovatie, duurzaamheid en/of MVO)

“Wij zetten ons elke dag opnieuw in om de wereld te verbeteren en de mensen bewuster te maken over de noodzaak van duurzaamheid. We proberen dat zelf door te voeren in een duurzame inrichting (van meubels tot toiletpapier), gebruik van gerecyclede producten, etc. Ook bieden wij vegetarische catering aan. En geven wij workshops meditatie, yoga en mindfulness.

Met Wicked Thoughts, onze eigen evenementen die wij organiseren, geven wij aandacht aan niet dagelijkse thema’s. Denk aan: liefde, mindfulness, work-life balance. Op die manier proberen we iets terug te geven aan de maatschappij.”


Wat zijn jullie plannen en wensen voor de toekomst?

“Gasten blijven verrassen en blij maken, uitstekende service, met mogelijk nog veel meer inspirerende locaties. En bijdragen aan een bewustere wereld.”


Waar vraagt de markt volgens jullie op dit moment om, zien jullie bepaalde trends?

“Het gevoel van thuiskomen op een locatie! Maar ook het belang vinden in een waardevolle en langdurige relatie.”


Wil je nog meer weten over Wicked Grounds HQ in Amsterdam of Wicked Grounds The Loft in Rotterdam of een bijeenkomst boeken bij deze bijzondere locatie?
Kom vrijblijvend in contact met deze prachtige vergaderlocaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *