6x Teambuilding activiteiten in Utrecht

Wil jij gemotiveerde collega’s en een teamgevoel creëren? Dan biedt teambuilding uitkomst. Veel bedrijven organiseren jaarlijks een teambuildingsuitje om het ‘wij’-gevoel te stimuleren. Van een rondvaart door de Utrechtse grachten, een wijn- en spijsworkshop, tot een prikkelende rondleiding door het Centraal Museum. We hebben de leukste teambuilding activiteiten in Utrecht voor je samengesteld.

De Zagerij Utrecht

De Domstad vanaf het water ervaren? Bij de voormalig Pastoefabriek, waar vroeger toonaangevende meubels werden gemaakt, kun je terecht voor een teambuilding activiteit op het water. De Zagerij zit dichtbij de grachten van de oude binnenstad. Ontdek met een rondvaart de geschiedenis achter de singels van Utrecht.

Deze teambuilding activiteit bekijken?

In De Ruimte

‘Evermore’ is een Escape Experience zoals geen ander. Strijd met jouw team tegen andere teams en los in 60 minuten de meeste puzzels op. Klaar om dieper in de Utrechtste geheimen te duiken in dit kloostergewelf?

Meer weten?

Mitland Hotel Utrecht

Heeft jouw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is Mitland Hotel de perfecte uitvalsbasis. Het hotel is gevestigd in het park, waardoor het een rustgevend en ontspannen gevoel geeft. Ga voor gezelligheid op een van de 9 bowlingbanen en versterk hiermee het teamgevoel.

Dit teamuitje bekijken?

Paushuize – Heirloom Venues of Utrecht

Ontdekken welke geheimen Paushuize voor je in petto heeft? Tijdens een historische rondleiding door de salons ontdek je de pracht en praal van dit pand. Bewonder de vitrines met archeologische vondsten, ondergrondse tunnels en eeuwenoude waterput én leer het verhaal van Paus Adrianus en notabelen kennen. 

Meer weten?

The Colour Kitchen Utrecht

Ruiken. Slurpen. Proeven. Maar wat maakt nou eigenlijk een goede wijn? Tijdens deze wijnworkshop maak je op ontspannen wijze kennis met een aantal mooie wijnen én doe je praktische kennis op voor het combineren van wijn en spijs. 

Deze teambuilding activiteit bekijken?

Centraal Museum

Bewonder het artistiek en cultureel talent van nationaal en internationaal niveau. Bij het Centraal Museum ga je tijdens een rondleiding op zoek naar kunstzinnige pareltjes. Breng een bezoek aan de vaste collectie of een tentoonstelling. In 60 minuten ontdek je de grootste collectie Rietveld-objecten ter wereld én het bijzondere werk van Dick Bruna. Wist je overigens dat delen van het Centraal Museum ook dienst hebben gedaan als militaire paardenstal, weeshuis en psychiatrisch ziekenhuis?

Dit unieke teamuitje boeken?

Alle vergaderlocaties in regio Utrecht bekijken? Ontdek ze hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *