Hybride bijeenkomst bij Aristo meeting center

Hoe je het ook wendt of keert het coronavirus heeft Nederland bereikt en raakt ook de meeting branche. Er worden iedere dag bijeenkomsten gecanceld. Aristo meeting center ziet het als haar taak om creatief om te gaan met de geplande meetings waardoor deze gewoon door kunnen gaan. De “hybride meeting” biedt uitkomst. Een hybride meeting is eigenlijk niets meer of minder dan een fysieke bijeenkomst die door middel van een livestream ook wordt gedeeld met deelnemers die thuis online deelnemen.

Waarom hybride bijeenkomsten?

De ene deelnemer heeft écht behoefte aan een fysieke training, de ander voelt zich juist prettiger en veiliger wanneer hij of zij online kan deelnemen. Door jouw fysieke bijeenkomsten om te zetten naar een combinatie van fysiek én online, zorg je ervoor dat jouw geplande bijeenkomsten gewoon door kunnen gaan. 

Natuurlijk geeft dit wel een iets andere ervaring dan offline bijeenkomsten, maar het is zeker een optie om te overwegen. Inmiddels heeft Aristo meeting center verschillende trainingen en vergaderingen succesvol ingezet via een professionele video- en audioverbinding, met verrassende en positieve reacties van klanten.

Hoe werkt het?
Via 1 simpele usb-aansluiting sluit je je laptop aan op de camera opstelling. Aristo heeft de juiste audiovisuele middelen en kennis in huis voor een goed verloop van jouw hybride bijeenkomst. Aristo stelt hiervoor een compacte en eenvoudige videoconferentie oplossing ter beschikking. Voor iedereen is het makkelijk te gebruiken.

Bekijk hier hoe een hybride training bij Aristo meeting center eruit ziet

Flexibele kantoorruimte en flexwerkplekken
Aristo meeting center heeft locaties in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Hier kun je ongestoord flexwerken, brainstormen met collega’s of zakenrelaties en gasten ontvangen en dat alles in een zakelijke omgeving met een warme uitstraling. 

Have a wise day
Bij Aristo krijg je altijd versgemalen koffie, thee, water, lekkernijen, diverse ontbijt, lunch- en diner mogelijkheden uit eigen keuken, gratis WiFi, alle ruimtes hebben daglicht, technische voorzieningen en loungeruimtes. Alle vier locaties zijn uitstekend bereikbaar met het OV (naast NS-stations) en eigen vervoer.

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een hybride bijeenkomst of wil je meer weten over de flexibele kantoorruimtes en flex werkplekken? Kom rechtstreeks in contact met de Aristo locaties via onderstaande bedrijfspresentaties op Vergaderlocaties.nl:
 

https://www.vergaderlocaties.nl/Aristo+Meeting+Center+Amsterdam.html
https://www.vergaderlocaties.nl/Aristo+Meeting+Center+Eindhoven.html
https://www.vergaderlocaties.nl/Aristo+Meeting+Center+Utrecht.html
https://www.vergaderlocaties.nl/Aristo+Meeting+Plaza+Utrecht+CS.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *