Kom op ontdekkingsreis in Hotel de Reiskoffer

Houd je van Brabantse gezelligheid? Zoek je een locatie in de buurt van Bosschenhoofd? Lees snel verder om Hotel de Reiskoffer te ontdekken. 

Van klooster tot vergaderoord

Voorheen deed het gebouw van Hotel de Reiskoffer dienst als klooster, maar al jaren is het een hotel- en vergaderlocatie in een modern jasje. De authentieke uitstraling is op enkele plekken natuurlijk wel intact gebleven. Zo is er de mogelijkheid om in de kapel te lunchen en dineren. Ook is het mogelijk om deze ruimte af te huren voor een bedrijfsfeest. Zin in een kleine borrel na het vergaderen? De bibliotheek van de broeders is verbouwd tot een sfeervolle brasserie met bar, waar het tot in de late uurtjes genoten kan worden van lokale biertjes en andere lekkernijen.
 

Lunchtijd!

De lunchbreak is goed gevuld met hartige- en zoete snacks en diverse broodjes met gevarieerd beleg. Wil je liever zelf je lunch samenstellen? Stel dan een verantwoorde salade samen van het buffet. De chefs van Hotel de Reiskoffer weten de vergadergasten iedere dag opnieuw te verrassen met lokaal lekkers.
 

Vergaderen op een bijzondere bestemming

De capaciteit van de tien vergaderzalen varieert van twee tot tweehonderd gasten en ze hebben allemaal een eigen thema. Laat je onderdompelen in de wereld van ontdekkingsreiziger Columbus en wereldse bestemmingen. 
 

Arrangementen

Hotel De Reiskoffer biedt diverse arrangementen aan, met mogelijkheden voor een lunch, borrel, diner en overnachting. Zo word je van A tot Z ontzorgt en kun je je écht focussen op die belangrijke vergadering of beslissing die genomen moet worden. Wil je daarnaast ook tijd vrijmaken voor teambuilding? Ze organiseren orginele uitjes zoals buggyrijden, ijskarten, indoor skydive en een rondje fietsen met smaak. 
 

Met het proef-vergaderen wordt sfeerproeven wel erg interessant! Plan je je vergadering in 2019 vóór 31 mei dan ontvang je 25% korting op het arrangement. Ontdek de Brabantse gezelligheid bij deze vergaderlocatie in Bosschenhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *