Interview: Lokaal68 in Bilthoven

In deze nieuwe rubriek lichten we periodiek een vergaderlocatie uit om meer te weten over de mensen achter de locatie. Wat drijft hen? Wat maakt hun vergaderlocatie bijzonder? In dit interview met Vergaderlocaties.nl vertelt Sharada Korf over Lokaal68 in Bilthoven.  Lees het verhaal over deze bijzondere locatie en waar ze zich als vergaderlocatie voor inzetten.

Welke 3 kernwoorden passen bij uitstek bij jullie vergaderlocatie?

“Onze locatie is super centraal gelegen in Nederland. Bevindt zich in een groene en heerlijke rustige omgeving. Je kunt hier gratis parkeren en de locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV.”


Waarom kiezen mensen voor jullie vergaderlocatie? En wat maakt jullie vergaderlocatie bijzonder?

“Onze locatie is een A-locatie in Bilthoven-Noord. Van klanten krijgen wij te horen dat deze zéér smaakvol is ingericht. Ons pand heeft een bijzondere koninklijke historie, prinses Beatrix en haar twee zussen hebben hier samen op school gezeten. Het heerlijke Heidepark is op 2 minuten loopafstand, een bos waar je heerlijk kunt wandelen tijdens je pauzes. Daarnaast kan je Lokaal68 exclusief huren en is daarbij zelfs 24/7 huren mogelijk!”


Waarom komen bedrijven bij jullie terug? Wat zeggen bedrijven hier zelf over?

“Organisaties en hun medewerkers vinden hier gezelligheid. Ze ervaren volledige ontzorging tijdens hun intensieve bijeenkomst. Ze vinden onze locatie mooi, bijzonder, heerlijk rustig; met andere woorden ze voelen zich hier thuis.”


Wat is het meest bijzondere event dat bij jullie is georganiseerd?

“Aardbevingstop Groningse Bestuurders en Minister Wiebes op neutraal terrein.”


Wat was jullie voornaamste drijfveer om als vergaderlocatie te beginnen?

“Wij houden van mensen. Wij geven graag gezelligheid en vinden het heerlijk wanneer organisaties en hun medewerkers kunnen genieten van deze A-locatie, top-catering en ambiance. Iedereen wil mooie resultaten neerzetten voor de organisatie waarin ze werken. Wij vinden het belangrijk om dat te supporten en dat doen wij tijdens hun (intensieve) bijeenkomsten bij Lokaal68.”


Zetten jullie je ergens bijzonder voor in? (zoals innovatie, duurzaamheid en/of MVO)

“Op aanvraag kunnen mensen, die zich hard maken voor goede doelen, in het weekend gratis gebruik maken van een ruimte op onze prachtige locatie. Een voorbeeld dat ik kan geven is, dat een orthopedagoog/ leerkracht thuiszitters helpt terugkeren naar de juiste plek in de maatschappij en op school.”


Wat zijn jullie plannen en wensen voor de toekomst?

“Onze plannen voor de toekomst zijn om meerdere locaties te openen, zoals deze A-locatie in Bitlhoven-Noord, op ons eigen unieke manier.”


Waar vraagt de markt volgens jullie op dit moment om, zien jullie bepaalde trends?

“Wij ervaren dat de markt vraagt naar kleinschalige locaties die smaak- en sfeervol zijn ingericht. Gemakkelijk te bereiken zijn, waar parkeren nog gratis is en de natuur heel dichtbij is. ‘Gezelligheid’ en ‘zich thuis voelen’ benoemen klanten wanneer ze bij ons zijn.”


Wil je nog meer weten over Lokaal68 of een bijeenkomst boeken bij deze bijzondere locatie?
Kom vrijblijvend in contact via 
www.vergaderlocaties.nl/Lokaal68+Bilthoven.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *