Nieuw bij Mare: cursusruimte beschikbaar voor gebruik door derden

Mare houdt kantoor aan de Zwaardstraat op Scheveningen in het oude gebouw van de Derde Ambachtsschool. De Derde Ambachtsschool is een van de twee scholen in het oeuvre van de architect Jan Duiker, één van de belangrijkste architecten van de vooroorlogse stroming het Nieuwe Bouwen, waarbij gebruik werd gemaakt van materialen als glas, beton en staal en elementen als lucht, licht en hygiëne centraal stonden. De architect liet zich niet leiden door monumentaliteit, maar uitsluitend door functionaliteit. Een prachtige locatie dus in hartje Scheveningen.

Faciliteiten
In de lente van vorig jaar is Mare gastouderbureau verhuisd van de tweede naar de eerste verdieping, waarbij zij nu ook een cursusruimte tot onze beschikking hebben waar ze compleet verzorgde bijeenkomsten kunnen organiseren met de volgende faciliteiten: te huren per dagdeel voor maximaal 30 personen, apart toegankelijk van kantoor met eigen opgang, geschikt voor diverse invullingen: vergaderingen, trainingen/cursussen, webinars, etc., vergadervoorzieningen (notitiegerei en schrijfwaren), flipover en techniek aanwezig (beamer, laptop), verschillende vergaderopstellingen: boardroom, theater, U-vorm, blok, carré, schoolopstelling, eigen sanitaire voorziening, gratis gebruik van Wifi-netwerk, verschillende arrangementen mogelijk: koffie/thee/water, pepermuntjes, koekjes, pennen en notitieblokjes, al dan niet aangevuld met frisdranken en/of compleet verzorgde lunch.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Mare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *