Een zonnige toekomst voor Conferentiecentrum Bovendonk

Conferentiecentrum Bovendonk in het Noord-Brabantse Hoeven kan de toekomst zonnig tegemoet zien. Het conferentiecentrum krijgt van provincie en rijk steun voor de restauratie en verdere ontwikkeling van de gebouwen. Ook het buitenterrein wordt aan gepakt. Het seminariebos met monumentaal lanenstelsel wordt opgewaardeerd naar park en de parkeervoorzieningen worden verbeterd. Conferentiecentrum Bovendonk verwacht in 2025 een verdubbeling in het aantal zakelijke gasten.

Extra zalen
Naast de bestaande congreskapel, bibliotheek en subzalen beschikt Bovendonk straks over twee extra zalen tot 100 personen, beide gelegen op de historische zolders van het kloosterpand. Naast de extra zalen krijgen de 48 hotelkamers een upgrade én worden er 20 kloosterkamers en 12 junior suites gerealiseerd zodat het hotel straks beschikt over 80 kamers in verschillende classificaties.

Een bestendige toekomst
Met de extra capaciteit beschikt Bovendonk straks over vier zalen met een capaciteit tot maximaal 100 personen en een congreskapel tot 300 personen naast de binnentuin die geschikt is voor evenementen tot 1000 personen. De gefaseerde uitvoering start eind 2019 en zal tot 2025 lopen om operationele hinder te voorkomen.

De congreslocatie van Zuid-West Nederland
Met de uitbreiding van de capaciteit en een verbeterde bereikbaarheid en toegankelijkheid wordt Bovendonk straks een van de grootste conferentiecentra van Zuid-West Nederland in een bijzonder authentiek pand met schier eindeloze mogelijkheden. Manager Tim Berendsen steekt de ambitie niet onder stoelen of banken: ‘Na 2025 is Bovendonk een begrip in de MICE-markt, zowel in Nederland als Vlaanderen.’

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Conferentiecentrum Bovendonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *