Interview: Bij Barkey in Apeldoorn
Interview: Bij Barkey in Apeldoorn
Interview: Bij Barkey in Apeldoorn
Interview: Bij Barkey in Apeldoorn

Interview: Bij Barkey in Apeldoorn

In deze nieuwe rubriek lichten we periodiek een vergaderlocatie uit om meer te weten over de mensen achter de locatie. Wat drijft hen? Wat maakt hun vergaderlocatie bijzonder? In dit interview met Vergaderlocaties.nl vertelt Esther Barkey-Jansen over Bij Barkey. Lees het verhaal over deze bijzondere locatie en waar ze zich als vergaderlocatie voor inzetten.
 

Welke 3 kernwoorden passen bij uitstek bij jullie vergaderlocatie?

"Informeel, rust/privacy en persoonlijke aandacht."


Waarom kiezen mensen voor jullie vergaderlocatie? En wat maakt jullie vergaderlocatie bijzonder?

"De inrichting spreekt veel mensen aan. Daarbij wordt onze locatie altijd exclusief verhuurd aan één organisatie per dag(deel). Er heerst een huiselijke sfeer waar mensen zich snel thuis voelen, waardoor ze bij bijvoorbeeld trainingen of workshops makkelijker uit hun comfort zone treden. Daarnaast is Bij Barkey gelegen vlakbij de A1/A50/station, waardoor we makkelijk bereikbaar zijn."

Waarom komen bedrijven bij jullie terug? Wat zeggen bedrijven hier zelf over?

"De huiselijke, informele sfeer en de privacy die we bieden. Daarnaast worden de vers bereide lunches en zelf gebakken cake altijd zeer gewaardeerd."


Wat is het meest bijzondere event dat bij jullie is georganiseerd?

"Wij hebben onze zaal eens omgebouwd tot bioscoopzaal. Tijdens het film kijken werden Acces Bar behandelingen uitgewisseld, waarbij men op massagetafels lag. Dat was een heel bijzonder gezicht, leuk om eens een hele andere invulling te geven aan een training."
 

Wat was jullie voornaamste drijfveer om als vergaderlocatie te beginnen?

"Onze prachtige locatie delen met mensen, zodat zij ook kunnen genieten van de prettige sfeer en op een ontspannen manier een vergadering, training of workshop kunnen volgen."


Zetten jullie je ergens bijzonder voor in? (zoals innovatie, duurzaamheid en/of MVO)

"Wij bieden sinds kort catering aan op basis van orthomoleculaire voeding. We hebben hiervoor een speciaal dagarrangement samengesteld: Food for Thought. Het lunchbuffet bestaat daarbij uit verse, huisgemaakte soepen, diverse salades, warme gerechten en vers fruit. Zo blijven onze gasten de hele dag energiek en geconcentreerd en krijgen ze geen ‘suiker dip’. Hierdoor dragen we met onze catering bij aan de gezondheid van onze gasten en zijn de resultaten van de bijeenkomsten die bij ons plaats vinden kwalitatief beter."


Wat zijn jullie plannen en wensen voor de toekomst?

"De gezonde catering verder uitbreiden. Daarnaast zijn we bezig om een Leefstijlcentrum op te zetten. Ik ben zelf voedingsadviseur en geef mijn consulten en workshops al vanuit Bij Barkey. Momenteel zoeken we hier passende partijen bij op het gebied van complementaire gezondheid. Daarmee kunnen we samen een breed aanbod aan gezondheidsdiensten aanbieden, zodat mensen alles onder één dak vinden om aan een betere gezondheid te werken.

Voor organisaties betekent dit dat ze hun boeking bij Bij Barkey compleet kunnen maken met bijvoorbeeld een yogales, mindfulness of andere training op het gebied van gezonde leefstijl. Bewustwording is een belangrijke stap in leefstijlpreventie (ook op de werkvloer) en we zijn erg enthousiast dat daar op deze manier aan bij kunnen dragen."


Waar vraagt de markt volgens jullie op dit moment om, zien jullie bepaalde trends?

"Kleinschalige, bijzondere locaties waar persoonlijke aandacht en ontzorging voorop staan. Verder zien we in toenemende mate behoefte aan meer privacy en rust in het algemeen en bij onze gasten in het bijzonder. Ook gezonde voeding en leefstijl krijgen gelukkig steeds meer aandacht. We zijn heel blij en trots dat we met ons totaalconcept bij kunnen dragen aan deze trends."


Wil je nog meer weten over Bij Barkey of een bijeenkomst boeken bij deze bijzondere locatie?
Kom vrijblijvend in contact via https://www.vergaderlocaties.nl/Bij+Barkey+Apeldoorn.html